Tuesday, August 20, 2013

dantelli kuyruklu kabarık gelinlik modelleri

Merhaba degerli site ziyaretcilerimiz. Yogun istek üzerine sizlere bugün dantelli kuyruklu kabarık gelinlik modelleri yazisini yayinlamaya karar verdik.


Gelinlik modası her sene değişse de,  kuyruklu gelinlikler ile gelin konsepti daha gösterişlidir. Gelinlik ne kadar gösterişli olursa olsun, uzun kuyruk ve duvaklar o etkiyi tamamlamaktadır.




Kuyruklu gelinliklerde kullanılan danteller, şifon veya tafta gibi sert kumaşlar ile farklı tarzlar yaratılmaktadır. Ama kuyruklu bir gelinlik seçiyorsanız, dökümlü ve kabarık olmayan modeller elit ve şık bir etki yaratmaktadır. Komple dantel olan bir kuyruklu gelinlik, kaliteli bir hava yaratır. Kuyruğun çok uzun veya çok kısa olmaması ise, geline rahatlık verecektir. Çok uzun bir kuyruk, hareket kabiliyetini kısıtlayacağından seçilmemelidir. Eğer nikah sonrası akşam bir davetiniz varsa, yerinden çıkarılabilen kuyruk ile gelin rahat dans ve hareket edebilir. Kuyruklu gelinliklerde 2012 trendleri, dantel ve dökümlü kumaş ile şekillenmektedir. Bu sayede klasik etki ile görkem, gelinliklere verilmektedir. Kabarık olmayan ve dökümlü şifonlardan olan gelinliklerde kullanılan dantel etkisi ise, bizleri geçmiş zamanlara nostaljik bir etki altına almaktadır. Kalite ve şıklığın ön planda olduğu bu etki sayesinde, 2012 modası şekillenmiştir.




İşte gelinlik modelleri;

Google Reklam


dantelli kuyruklu kabarik gelinlik modelleri 1




dantelli kuyruklu kabarik gelinlik modelleri 2




 




dantelli kuyruklu kabarik gelinlik modelleri 3




dantelli kuyruklu kabarik gelinlik modelleri 4




dantelli kuyruklu kabarik gelinlik modelleri 5




 



Google Reklam

Beğendiyseniz Paylaşın





Bu yazı Kıyafetler - Elbiseler kategorisine, kuruklu gelinlik modelleri 2012, kuyruklu gelinlik, kuyruklu gelinlik modelleri, kuyruklu gelinlikler etiketleri ile webmakale tarafından yazılmıştır. yer imlerinize ekleyin.

Kuyruklu gelinlik modelleri 2012


Onerdigimiz guzel makaleler : çok değişik gelinlik modelleri

No comments:

Post a Comment